kompania

Hirnböck Stabau

rreth Nesh

traditë dhe kompetenca

Friedrich Hirnböck filloi tregtinë e grumbullimit të fletëve në 2004 duke themeluar Spundwand Handels- und Vermietungs GmbH. Babai i tij, Friedrich Hirnböck Sr., prezantoi me sukses produktin e grumbullimit të fletëve në Austri më shumë se 40 vjet më parë me kompaninë Friedrich Hirnböck, Stahlhandel, Salzburg. Nga viti 2012, STABAU Holding GmbH, Haida/Gjermani, ka blerë 50% të aksioneve në Spundwand Handels- und Vermietungs GmbH. Emri i kompanisë u ndryshua në Hirnböck Stabau GmbH.

Së bashku me partnerin tonë, STABAU Holding GmbH, ne kemi një stok prej rreth 100,000 ton profilesh të reja dhe të përdorura çeliku të disponueshme për inxhinieri speciale të themeleve.

BMI Austria GmbH prodhon vulën e bllokimit të shtyllave bituminoze Melavill SP dhe aditivin Melavill Plus ekskluzivisht për ne. Kjo na bën partnerin tuaj kompetent dhe të besueshëm në shërbimin e nevojave tuaja në një njoftim të shkurtër.

Ne ndjekim vazhdimisht rrugën e ndërkombëtarizimit.

Në maj të 2024-ës na u dha zyrtarisht certifikata ISO 9001.

Tregti për grumbullimin e fletëve Hirnböck Stabau

Blerje – Riblerje – Qira

Tregtia e grumbullimit të fletëve Hirnböck Stabau GmbH mbulon nevojat tuaja shpejt dhe me kompetencë. Do të ishim të lumtur të merrnim kërkesën tuaj.

Kompania jonë është specialistja juaj për blerje – kthim – qira

  • Shtyllat e fletëve të çelikut (të mbështjellë të nxehtë / të profilizuar të ftohtë)
  • për mbrojtjen nga gërmimet / mbrojtjen nga përmbytjet / kalatat / impiantet e trajtimit të ujërave të zeza / stacionet e pompimit / basenet e ujërave nëntokësore
  • Dërrasat e kanalizimeve për kanalizimet dhe mburojën e kanaleve
  • Trarë çeliku për ngurtësimin e gropave të ndërtimit / skela bosh / ura të përkohshme / U-profile të dyfishta për breza dhe mbështjellës Berlini
  • Tuba çeliku për themelet, barrierat e zhurmës / ndërtimi i rrugëve pyjore / devijimet e përrenjve / presionet horizontale / mbajtëset e gropës së ndërtimit / shtyllat e fletëve të tubave / delfinët e tubave
  • Binarët për shtyllat e shtyra / binarët e vinçit
  • Fletë çeliku për mbulesa kunete / pllaka bazë për rrugë ndërtimi dhe zona magazinimi
  • Melavill SP – vula e murit të grumbullit të fletëve

Shërbimet

Përfitimet prej çeliku

Falë sistemit tonë të menaxhimit të mallrave specifike për kompaninë, jemi ne
të jetë e mundur për të ndjekur në mënyrë specifike dëshirat e klientëve tanë.

Këshilla

Blerje - Qira - Riblerje

Afatshkurtër nga stoku (100,000 ton) ose prodhim i ri

Green Steel - i përdorur i ripërdorshëm + 100% i riciklueshëm

Ne dërgojmë me anije/tren dhe kamion në kohën e duhur

Përgatitja profesionale e materialit në një nga magazinat tona

Ne kërkojmë opsionin më të lirë për ju