kredencialet

Hirnböck Stabau

Kredencialet

Satisfaction made of Steel

Ne jemi shumë të kënaqur që mund t’ju prezantojmë me disa nga referencat tona të klientëve më poshtë. Është e rëndësishme për ne që të prodhojmë dhe ofrojmë vetëm produkte të cilësisë më të lartë për klientët tanë. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me ndonjë nga projektet, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni. Ekipi i Hirnböck Stabau do të jetë i lumtur t’ju ndihmojë.

Stabilizimi i shtratit të Gail / Dellach

Kompleks banimi Neugrüt / Dornbirn

Ndërtesë e re shkollë fillore Breitenbach / Rrethi Kufstein

Gjykata e Qarkut Seekirchen / Salzburg

Kulla e zyrës Moosacher Straße / Mynihu

Lokhöfe Rosenheim / Bavari

ndërtesat e banimit Reith bei Kitzbühel / Tirolin

Ndërtesë e re Shkolla fillore praktike / Salzburg Nonntal

M[B]EINS Münchner Bundesstrasse / Salzburg

Kompleks banimi Wörgl / Tirol

Tauern­klinikum Mittersill / Salzburg

Mbrojtja nga përmbytjet / Hinterglemm

Ndërtesë e re Impianti i trajtimit të ujërave të zeza Windorf / Bayern

Ndërtesat e banimit Rosenheim / Bayern

Kampusi Kolegj teknik Rosenheim / Bayern

Kompleks banimi Hubertus­straße / Klagenfurt

Zgjerimi i objektit të parkimit Salzburg Hauptbahnhof / Salzburg

Port of Cabinda Angola / Afrika

Rregullimi perineal Rußbach / Niederösterreich

Stadtwerk West / Salzburg

pellgu i ujërave nëntokësore Ohu / Landshut

Rhone-Autostradë A9 Lidhje e plotë Visp-West / Schweiz

Skyline Plaza / Frankfurt/Main

Mbrojtja nga përmbytjet Raab / Feldbach/Stmk.