spundbohle-produkte-header

Mur mbajtës & Blloqet e fletëve çelikut blej

Hirnböck Stabau

Tradita dhe kompetenca për mbi 40 vjet

Hirnböck Stabau Stahlhandel me mbi 40 vjet traditë dhe kompetencë tregton shtylla, trarë dhe tuba në një gamë të gjerë cilësish, duke përfshirë të përdorura II a. Ne kryejmë punë komplekse saldimi për mbajtësin e gropave të ndërtimit dhe furnizojmë përbërjen tonë vulosëse, “Melavill”, prodhuar nga BMI Austria GmbH, për murin tuaj të grumbullit të fletëve. Me këtë ofertë të larmishme, ne mbulojmë nevojat tuaja shpejt dhe me besueshmëri.

Blini, merrni me qira dhe blini një grumbull fletësh

Fuqia e kompanisë sonë është një gamë e gjerë shërbimesh për murin tuaj të grumbullit të fletëve. Ne ju ofrojmë këshilla gjithëpërfshirëse për të gjitha çështjet e çelikut dhe, falë depove të pajisura mirë, ne mund t’i vëmë në dispozicion të gjitha materialet që ju nevojiten në një njoftim të shkurtër. Përveç marrjes me qira të shtyllave të çarçafëve, ne shesim mure të shtyllave me fletë me një marrëveshje opsionale blerjeje. Nëse kërkohet, ne mund të dorëzojmë materialet e kërkuara.

Përpunimi dhe përpunimi i produkteve të shtyllave të fletëve të përdorura

Të gjitha produktet e grumbullimit të fletëve Hirnböck Stabau mund të blihen gjithashtu të përdorura. Përpara se grumbulli i fletëve të marra me qira, të riblera t’ju kalojë, ekspertët tanë kujdesen për përpunimin dhe përpunimin e standardizuar, të certifikuar të produkteve. Kjo do të thotë që ju gjithmonë merrni cilësinë më të lartë nga ekspertët tuaj të çelikut. Qofshin muret, vulat e dyshemesë – eksperti i çelikut Hirnböck Stabau është kontakti juaj kompetent dhe me përvojë për porositë afatshkurtra. Do të ishim të lumtur ta pranonim kërkesën tuaj!