mision

Tregtia e çelikut & Tregti për grumbullimin e fletëve në Austria

Hirnböck Stabau Stahlhandel Salzburg me mbi 40 vjet traditë dhe kompetencë merret me shtyllat e fletëve, trarët dhe tubacionet në një gamë të gjerë cilësish, duke përfshirë të përdorura ose II a. Ne kryejmë punime komplekse saldimi për përforcimin e gropave të ndërtimit dhe furnizojmë përbërjen tonë vulosëse, “Melavill”, prodhuar nga BMI Austria GmbH, për murin tuaj të grumbullit të fletëve. Me këtë ofertë të larmishme, ne mbulojmë nevojat tuaja shpejt dhe me besueshmëri.

Please accept cookies to display external content.

Accept cookies for external content.Accept all cookies.

Shërbimet

Përfitimet prej çeliku

Falë sistemit tonë të menaxhimit të mallrave specifike për kompaninë, jemi ne
të jetë e mundur për të ndjekur në mënyrë specifike dëshirat e klientëve tanë.

Këshilla

Blerje - Qira - Riblerje

Afatshkurtër nga stoku (100,000 ton) ose prodhim i ri

Green Steel - i përdorur i ripërdorshëm + 100% i riciklueshëm

Ne dërgojmë me anije/tren dhe kamion në kohën e duhur

Përgatitja profesionale e materialit në një nga magazinat tona

Ne kërkojmë opsionin më të lirë për ju

Stabilizimi i shtratit të Gail

Dellach

Projekti: Stabilizimi i shtratit të Gail pranë Dellach: Ndërtimi i një rampe guri (Solegleite) me gjatësi 48 m
Ndërtues: Zyra e qeverisë shtetërore të Karintit
Turma: 131.211 në profilin e shtyllave të fletës VL602 – 6.0 deri në 7.0 m
koha e ndërtimit: nga java 25/2020

Kompleks banimi Neugrüt

Dornbirn

Projekti: Dy godina banimi me 8 ose 11 apartamente me parkim nëntokë
Ndërtues: i+R Wohnbau GmbH
Kompani ndërtimi: i+R Bau GmbH
Turma: 246,291 to Blloqet e fletëve çelikut Profili VL605N dhe VL606A o. glw. – 9,5 në 11,0 m + profilet e këndit

Ndërtesë e re shkollë fillore Breitenbach

Rrethi Kufstein

Projekti: Ndërtimi i ri i shkollës fillore Breitenbach me mbindërtim të përroit të fshatit
Ndërtues: Komuniteti Breitenbach
Kompani ndërtimi: Ing. Hans Bodner Baugesellschaft mbH & Co KG, Kufstein
Turma: 57,602 to Blloqet e fletëve çelikut Profili VL604 dhe VL605N o. glw. – 4,5 në 7,5 m
Koha e planifikuar e ndërtimit: Shkurt 2021 deri në mesin e 2022

Gjykata e Qarkut Seekirchen

Salzburg

Projekti: Gjykata e rrethit Seekirchen me 5 salla seancash dhe afërsisht 1700 m² hapësirë ​​të përdorshme
Ndërtues: ARE Austrian Real Estate GmbH
Menaxhimi i projektit: Kompania federale e pasurive të paluajtshme m.b.H.
Kompani ndërtimi: Kompani ndërtimi Doll GmbH
Turma: 143,21 to Blloqet e fletëve çelikut Profili VL605N dhe VL606N – 15,00 m
geplante Bauzeit: Prill 2021 deri në Dhjetor 2022

Kulla e zyrës Moosacher Straße

Mynihu

Projekti: Ndërtimi i një kulle të re zyrash (26 kate)
Ndërtues: Knorr-Bremse AG
Kompani ndërtimi: Opes Immobilien GmbH
Turma: 517,072 to Blloqet e fletëve çelikut Profili VL605N, VL606A, VL607 dhe Eckprofile, Melavill SP – 12,5 – 15,0 m

Lokhöfe Rosenheim

Bavari

Projekti: Stadtquartier mit Büros/Einzelhandel/Gastronomie, Studentenwohnheim, Seniorenresidenz
Realizimi i projektit: S&P Commercial Development, Instone Real Estate, BayernCare
Kompani ndërtimi: Implenia Spezialtiefbau GmbH
Turma: 561,285 to Blloqet e fletëve çelikut Profili VL603, VL604, VL605 dhe Eckprofile, Melavill SP – 12,0 14,0 m