pellgu i ujërave nëntokësore Ohu

Landshut

Projekti:
pellgu i ujërave nëntokësore Ohu bei Landshut
Ndërtues:
Freistaat Bayern, Autobahndirektion Süd
Kompani ndërtimi:
HOCHTIEF Infrastructure GmbH, München
Turma:
955 to Blloqet e fletëve çelikut L605 me Ndërlidhës MELAVILL SP dhe stërvitje në kënd Mbytje e plotë e gropës së ndërtimit