Kulla e zyrës Moosacher Straße

Mynihu

Projekti:
Ndërtimi i një kulle të re zyrash (26 kate)
Ndërtues:
Knorr-Bremse AG
Kompani ndërtimi:
Opes Immobilien GmbH
Turma:
517,072 to Blloqet e fletëve çelikut Profili VL605N, VL606A, VL607 dhe Eckprofile, Melavill SP – 12,5 – 15,0 m