Gjykata e Qarkut Seekirchen

Salzburg

Projekti:
Gjykata e rrethit Seekirchen me 5 salla seancash dhe afërsisht 1700 m² hapësirë ​​të përdorshme
Ndërtues:
ARE Austrian Real Estate GmbH
Menaxhimi i projektit:
Kompania federale e pasurive të paluajtshme m.b.H.
Kompani ndërtimi:
Kompani ndërtimi Doll GmbH
Turma:
143,21 to Blloqet e fletëve çelikut Profili VL605N dhe VL606N – 15,00 m
geplante Bauzeit:
Prill 2021 deri në Dhjetor 2022