Ndërtesë e re shkollë fillore Breitenbach

Rrethi Kufstein

Projekti:
Ndërtimi i ri i shkollës fillore Breitenbach me mbindërtim të përroit të fshatit
Ndërtues:
Komuniteti Breitenbach
Kompani ndërtimi:
Ing. Hans Bodner Baugesellschaft mbH & Co KG, Kufstein
Turma:
57,602 to Blloqet e fletëve çelikut Profili VL604 dhe VL605N o. glw. – 4,5 në 7,5 m
Koha e planifikuar e ndërtimit:
Shkurt 2021 deri në mesin e 2022