Kompleks banimi Neugrüt

Dornbirn

Projekti:
Dy godina banimi me 8 ose 11 apartamente me parkim nëntokë
Ndërtues:
i+R Wohnbau GmbH
Kompani ndërtimi:
i+R Bau GmbH
Turma:
246,291 to Blloqet e fletëve çelikut Profili VL605N dhe VL606A o. glw. – 9,5 në 11,0 m + profilet e këndit