Fletët e çelikut

Cilësi e lartë në trashësi të ndryshme

Fletët e Hirnböck Stabau janë bërë para çelikut të cilësisë së lartë dhe janë të disponueshme në trashësi nga 5 mm deri në 50 mm. Fletët e çelikut dhe produktet e tjera të tjera të çelikut nga Hirnböck Stabau mund të jenë të reja dhe të tjera. A është kjo ajo që po kërkoni? Atëherë na kontaktoni sot!

Fletët e çelikut

Trashësia e fletësPeshë2000 x 1000 mm2500 x 1250 mm3000 x 1500 mm4000 x 2000 mm6000 x 2000 mm12000 x 2000 mm
mmkg/m²kg / fletëkg / fletëkg / fletëkg / fletëkg / fletëkg / fletë
54080125180320480960
648961502163845761152
8641282002885127681536
10801602503606409601920
129619230043276811522304
1512024037554096014402880
20160320500720128019203840
25200400625900160024004800
302404807501080192028805760
352805608751260224033606720
4032064010001440256038407680
4536072011251620288043208640
5040080012501800320048009600

 

Fletët mund të ndahen në gjerësi nga njëra anë,

 

Llogaritësi i çelikut

Trashësia e fletës në mm
Gjerësia e fletës në mm
Gjatësia e fletës në mm
Pesha e tavolinës në kg
Informacioni i dhënë pa garanci, përgjegjësia përjashtohet.