Profilet VL

Porosit tani nga Hirnböck Stabau!

Gama jonë e gjerë dhe e sofistikuar e profileve garanton profilin ekonomikisht më të favorshëm dhe statikisht më të nevojshëm të grumbullit të fletëve për çdo kërkesë. Profilet VL janë të disponueshme në dërrasa të vetme, si dhe dërrasa të dyfishta të kyçura në bllokimin qendror.

Profilet VL

spundbohle-vl-profile-601

Profilet VLPeshëModulimi i rezistencësMomenti i inercisë
kg/mcm3cm4
VL 601je EB46,32212360
je DB92,689313836
je DR138,9104419235
je m Wand77,274411530

 

spundbohle-vl-profile-602

Profilet VLPeshëModulimi i rezistencësMomenti i inercisë
kg/mcm3cm4
VL 602je EB53,42522698
je DB106,8101015655
je DR160,2118421773
je m Wand89,084213046

 

spundbohle-vl-profile-603

Profilet VLPeshëModulimi i rezistencësMomenti i inercisë
kg/mcm3cm4
VL 603je EB64,23043641
je DB128,4144023039
je DR192,6165731933
je m Wand107,0120019199

spundbohle-vl-profile-604

Profilet VLPeshëWider­stands­momentMomenti i inercisë
kg/mcm3cm4
VL 604je EB73,14265984
je DB146,2194137857
je DR219,3224052471
je m Wand121,8161831548

 

spundbohle-vl-profile-605A

Profilet VLPeshëModulimi i rezistencësMomenti i inercisë
kg/mcm3cm4
VL 605Aje EB76,521857113
je DB153,0194145892
je DR229,5251763650
je m Wand127,5182138243

spundbohle-vl-profile-605N

Profilet VLGewichtModulimi i rezistencësMomenti i inercisë
kg/mcm3cm4
VL 605Nje EB82,14867448
je DB164,2242351197
je DR246,4277370759
je m Wand136,9201942699

spundbohle-vl-profile-606A

Profilet VLPeshëModulimi i rezistencësMomenti i inercisë
kg/mcm3cm4
VL 606Aje EB85,45007981
je DB170,8264656883
je DR256,2301178504
je m Wand142,3220547402

spundbohle-vl-profile-606N

Profilet VLPeshëModulimi i rezistencësMomenti i inercisë
kg/mcm3cm4
VL 606Nje EB94,15208545
je DB188,2300865266
je DR282,3340189870
je m Wand156,8250654389

spundbohle-vl-profile-628

Profilet VLPeshëModulimi i rezistencësMomenti i inercisë
kg/mcm3cm4
VL 628je EB101,858610053
je DB203,6340977568
je DR305,43852106775
je m Wand169,6284164640

spundbohle-vl-profile-607

Profilet VLPeshëModulimi i rezistencësMomenti i inercisë
kg/mcm3cm4
VL 607je EB112,460510617
je DB224,8385487960
je DR337,14328120819
je m Wand187,332117330

EB = Einzel­bohle
DB = Doppel­bohle
DR = Dreifach­bohle
spundbohle-produkte-vl-profile

Profilet VLGjerësiaLartësiaTrashësia e pasmeTrashësia e kaluarPeshëModulimi i rezistencësMomenti i inercisë
bhtsEBDBWand
mmmmmmmmkg/mkg/mkg/m2cm3/mcm4/m
VL6016003107,56,446,392,677,274411530
VL601FP6003107,27,047,494,879,074511547
VL601K6003107,86,848,597,080,877512019
VL602A6003108,07,351,3102,685,580612499
VL6026003108,47,653,4106,889,084213046
VL602K6003108,87,955,4110,892,387713590
VL603A6003209,08,061,5123,0102,5113818205
VL603N600381,29,87,963,4126,8105,7127324269
VL6036003209,68,264,2128,4107,0120019199
VL603KN6003209,88,666,9133,8111,5123019682
VL603K6003209,89,067,8135,6113,0124119853
VL603Z60032210,010,072,1144,2120,2130020930
VL604A6003909,68,871,0142,0118,3156430495
VL60460039010,09,073,1146,2121,8161831548
VL604K60039010,49,275,2150,4125,3167232600
VL605A60042010,79,076,5153,0127,5182138243
VL605N600422,612,09,582,1164,2136,9201942664
VL605KN60042412,610,085,6171,2142,7211744886
VL606A60043013,49,085,4170,8142,3220547402
VL606AN60043214,49,489,8179,6149,6235550878
VL606N60043415,49,894,1188,2156,8250654389
VL628-1,5600452,114,89,595,2190,4158,6260758938
VL628AN600453,315,49,897,9195,8163,1270161219
VL628A600454,716,110,0100,8201,6168,0280963856
VL628600455,116,310,1101,8203,6169,6284164640
VL628K600455,916,710,3103,5207,0172,5290366165
VL607A600453,917,710,0106,2212,4177,1300668232
VL607600456,519,010,6112,4224,8187,3321173300
VL607K600458,520,011,0116,8233,6194,7336577153

Përdorni momentin e rezistencës së profileve VL të murit të grumbullit të fletëve në llogaritjen statike nëse të paktën çdo bllokim i dytë i dërrasës në mur është bllokuar për të thithur forcat e prerjes. Nëse keni ndonjë pyetje të mëtejshme, ne do të jemi të lumtur t’ju ndihmojmë!