“U” të fiksuar dhe “U” të dyfishtë të fiksuar

Blej/qira: “U” të dyfishtë të fiksuar dhe Trarë çeliku

“U” të fiksuar nga Hirnböck Stabau janë trarë të bërë nga çeliku industrial i cilësisë së lartë. Trarët e çelikut janë të disponueshëm në lartësi, gjerësi dhe trashësi të ndryshme të fllanxhave. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me produktet tona të çelikut, ne do të jemi të lumtur t’ju ndihmojmë.
spundbohle-produkte-unp

Seksionet UNP

(DIN 1026-1 / EN 10 279)

ProfiliLartësiaGjerësiaTrashësia e rrjetësTrashësia e fllanxhësPesha tregtare
hbstUNP e vetmeUNP e dyfishtë
mmmmmmmmkg/mkg/m
UNP 8080456,08,08,918,7
UNP 100100506,08,510,922,9
UNP 120120557,09,013,728,8
UNP 140140607,010,016,434,4
UNP 160160657,510,519,340,5
UNP 180180708,011,022,547,3
UNP 200200758,511,526,054,6
UNP 220220809,012,530,063,0
UNP 240240859,513,034,071,4
UNP 2602609010,014,039,081,9
UNP 2802809510,015,043,090,3
UNP 30030010010,016,048,0100,8
UNP 32032010014,017,561,0128,1
UNP 35035010014,016,062,0130,2
UNP 38038010213,516,065,0136,5
UNP 40040011014,018,074,0155,4

UNP e dyfishtë 200 deri 400:

  • thjesht ose me kamxhik sipas specifikave tuaja, ose me hekur U të salduar
  • në gjatësi fikse ose stok
  • Mbajtëse spirancash, fletë rëre, bazamente, fletë rrjetash sipas specifikimeve të klientit
  • Veshje sipas specifikave të klientit
  • Përpunim specifik i inxhinierisë hidraulike
  • Trare standarde prej çeliku me shtrirje 150 mm