Profilet e larssen

Profilet nga tipi 22 në 720

Hirnböck Stabau ofron profilet e larssen nga tipi 22 deri në 720. Profilet e larssen mund të blihen si të reja ashtu edhe të përdorura nga Hirnböck Stabau. Ne do të jemi të lumtur t’ju këshillojmë në telefon dhe të pranojmë kërkesën tuaj.
spundbohle-produkte-larssen-profile

Profilet e larssen

Profilet e larssenGjerësiaLartësiaTrashësia e pasmeTrashësia e kaluarPeshëModulimi i rezistencësMomenti i inercisë
bhtsEBDBWand
mmmmmmmmkg/mkg/mkg/m²cm³/mcm⁴/m
Larssen 2250034010,09,061,8123,6123,6126021420
Larssen 2350042011,510,077,5155,0155,0200042000
Larssen 2450042015,610,087,5175,0175,0250052500
Larssen 2550042020,011,5103,0206,0206,0304063840
Larssen 6006001509,59,556,4112,894,05103825
Larssen 6016003107,56,446,893,678,074511520
Larssen 6026003108,28,053,4106,889,083012870
Larssen 6036003109,78,264,8129,6108,0120018600
Larssen 60460038010,59,074,5149,0124,2162030400
Larssen 604n60038010,09,073,8147,6123,0160030400
Larssen 60560042012,59,083,5167,0139,2202042420
Larssen 60660043515,69,294,4188,8157,3250054375
Larssen 606n60043514,49,294,2188,4157,0250054375
Larssen 62860045616,39,899,3198,6165,5277563270
Larssen 60760043521,59,8114,4228,8190,7320072320
Larssen 607n60045219,010,6114,0228,0190,0320072320
Larssen 7037004009,58,067,5135,096,4121024200
Larssen 71670044010,29,579,9159,8114,2160035200
Larssen 72075045012,010,096,4192,8128,5200045000