Shinat

Shina vinçi dhe Shina vinole blini ose merrni me qira në të gjitha pikat e forta

Gama e Hirnböck Stabau përfshin shina çeliku si shina vinçi dhe shina vinole në dizajne të ndryshme. Hirnböck Stabau ju mbështet në gjetjen e profilit të duhur hekurudhor për aplikacionin tuaj specifik. Ne furnizojmë shina në të gjitha klasat dhe pikat e forta të përbashkëta. Merrni me qira ose blini shinat tuaja të çelikut nga ne – Pyesni tani!

spundbohle-produkte-kranenschienen

Shina vinçi

TypeGjerësia e kokësLartësia totaleGjerësia e këmbësPeshë
mmmmmmkg/m
A45455512522,1
A55556515031,8
A65657517543,1
A75758520056,2
A1001009520074,3
A120120105220100,0

spundbohle-produkte-vignolschienen

Shina vinole

TypeGjerësia e kokësLartësia totaleGjerësia e këmbësPeshë
mmmmmmkg/m
S72565506,75
S24531159024,43
XXXIVa531109526,15
S335813410533,47
Xa5812511035,78
Form A6814011244,36
S496714912549,43
S547015412554,54
UIC54E7016112553,81
UIC607417215060,34