Trarë me kravat të gjerë tip

Blej dhe merr me qira trarë çeliku

Trarët me fllanxha të gjerë Hirnböck Stabau janë trarë çeliku që përdoren në konstruksionet e çelikut, si p.sh. B. mund të përdoret në ndërtimin e sallave, ndërtimin e urave, ndërtimin industrial dhe komercial. Trari i gjerë me fllanxha është i disponueshëm në profilet DIN HEA, HEB dhe HEM. Ne do të jemi të lumtur ta pranojmë kërkesën tuaj!
spundbohle-produkte-hem-heb-hea

TRARË ME KRAVAT TË GJERË TIP HEB

(DIN 1025-2 / EN 10 034)

ProfiliLartësiaGjerësiaTrashësia e rrjetësTrashësia e fllanxhësMomenti i seksionitPesha tregtare
hbst
mmmmmmmmWX/cm³kg/m
HEB1001001006,010,09020,9
HEB1201201206,511,014427,4
HEB1401401407,012,021634,5
HEB1601601608,013,031143,7
HEB1801801808,514,042652,5
HEB2002002009,015,057063,0
HEB2202202209,516,073673,0
HEB24024024010,017,093885,0
HEB26026026010,017,5114895,0
HEB28028028010,518,01376106,0
HEB30030030011,019,01678120,0
HEB32032030011,520,51926130,0
HEB34034030012,021,52156137,0
HEB36036030012,522,52400146,0
HEB40040030013,524,02884159,0
HEB45045030014,026,03551175,0
HEB50050030014,528,04287192,0
HEB55055030015,029,04971204,0
HEB60060030015,530,05701217,0
HEB65065030016,031,06480231,0
HEB70070030017,032,07340247,0
HEB80080030017,533,08977269,0
HEB90090030018,535,010979298,0
HEB1000100030019,036,012895322,0

 

spundbohle-produkte-hem-heb-hea

TRARË ME KRAVAT TË GJERË TIP HEA

(DIN 1025-2 / EN 10 034)

ProfiliLartësiaGjerësiaTrashësia e rrjetësTrashësia e fllanxhësMomenti i seksionitPesha tregtare
hbst
mmmmmmmmWX/cm³kg/m
HEA100961005,08,07317,1
HEA1201141205,08,010620,4
HEA1401331405,58,515525,3
HEA1601521606,09,022031,2
HEA1801711806,09,529436,4
HEA2001902006,510,038943,0
HEA2202102207,011,051552,0
HEA2402302407,512,067562,0
HEA2602502607,512,583670,0
HEA2802702808,013,0101378,0
HEA3002903008,514,0126090,0
HEA3203103009,015,51479100,0
HEA3403303009,516,51680108,0
HEA36035030010,017,51890115,0
HEA40039030011,019,02311128,0
HEA45044030011,521,02896143,0
HEA50049030012,023,03550159,0
HEA55054030012,524,04146170,0
HEA60059030013,025,04787182,0
HEA65064030013,526,05474195,0
HEA70069030014,527,06241209,0
HEA80079030015,028,07682230,0
HEA90089030016,030,09485258,0
HEA100099030016,531,011189279,0

 

spundbohle-produkte-hem-heb-hea

TRARË ME KRAVAT TË GJERË TIP HEM

(DIN 1025-2 / EN 10 034)

ProfiliLartësiaGjerësiaTrashësia e rrjetëstrashësia e fllanxhësMomenti i seksionitPesha tregtare
hbst
mmmmmmmmWX/cm³kg/m
HEM10012010612,020,019042,8
HEM12014012612,521,028853,4
HEM14016014613,022,041164,8
HEM16018016614,023,056678,1
HEM18020018614,524,074891,1
HEM20022020615,025,0967106,0
HEM22024022615,526,01217120,0
HEM24027024818,032,01799161,0
HEM26029026818,032,52159176,0
HEM28031028818,533,02551194,0
HEM30034031021,039,03482244,0
HEM32035930921,040,03796251,0
HEM34037730921,040,04052254,0
HEM36039530821,040,04297256,0
HEM40043230721,040,04820262,0
HEM45047830721,040,05501270,0
HEM50052430621,040,06180277,0
HEM55057230621,040,06923285,0
HEM60062030521,040,07660292,0
HEM65066830421,040,08433300,0
HEM70071630421,040,09198309,0
HEM80081430321,040,010875325,0
HEM90091030221,040,012537341,0
HEM1000100830221,040,014331358,0