Tuba prej çeliku

Mbrojtës, muret e kombinuara tubulare dhe më shumë

Hirnböck Stabau furnizon tuba të përplasur dhe tuba çeliku me dimensione të diametrit të jashtëm nga 159 mm deri në 1,420 mm me një trashësi muri nga 4 mm deri në 16 mm. Tubat e çelikut për shitje dhe dhënie me qira nga Hirnböck Stabau mund të përdoren në fushën e mbrojtjes nga zhurma, si dhe për strukturat mbështetëse dhe madje edhe kullimin e kryqëzuar. Ne presim me padurim kërkesën tuaj dhe do të jemi të lumtur t’ju këshillojmë në detaje!

Tuba prej çeliku

Diametri i jashtëm në mmTrashësia e murit në mm
4,04,55,05,66,37,18,08,810,011,012,514,216,0
159,015,317,119,021,223,726,629,832,636,740,145,250,756,4
165,015,917,819,722,024,727,731,033,938,241,847,052,858,8
168,316,218,220,122,525,228,231,634,639,042,748,054,060,1
177,817,119,221,323,826,629,933,536,741,445,251,057,363,8
193,718,721,023,326,029,132,736,640,145,349,655,962,970,1
219,121,223,826,429,533,137,141,645,651,656,463,771,880,1
244,523,726,629,533,037,041,646,751,257,863,371,580,690,2
273,026,529,833,036,941,446,652,357,364,971,180,390,6101,4
323,931,635,439,344,049,355,562,368,477,484,996,0108,4121,1
355,634,739,043,248,354,361,068,675,385,293,5106,0120,0133,9
406,439,744,649,355,462,269,978,686,397,8107,0121,0137,0154,0
457,044,750,255,762,370,078,888,697,3110,0121,0137,0155,0174,0
508,049,555,962,069,477,987,798,6108,0123,0135,0153,0173,0194,0
559,054,761,568,376,485,996,6109,0119,0135,0149,0168,0191,0214,0
610,059,867,274,683,593,8106,0119,0130,0148,0162,0184,0209,0234,0
660,064,772,780,890,4102,0114,0129,0141,0160,0176,0200,0226,0254,0
711,069,778,487,197,4109,0123,0139,0152,0173,0190,0215,0244,0274,0
762,074,884,193,3104,0117,0132,0149,0163,0185,0204,0231,0262,0294,0
813,079,889,799,6112,0125,0141,0159,0175,0198,0218,0247,0280,0314,0
864,084,895,4106,0119,0133,0150,0169,0186,0211,0231,0262,0298,0335,0
914,089,8101,0112,0125,0141,0159,0179,0196,0223,0245,0278,0315,0354,0
1016,099,8112,0125,0140,0157,0177,0199,0219,0248,0273,0309,0351,0395,0
1220,0120,0134,9149,8168,0189,0221,0239,0263,0298,0328,0372,0422,0475,0
1420,0139,2157,1174,5195,3220,0247,0279,0306,0348,0382,0434,0492,0554,0

Llogaritësi i tubave

Diametri i jashtëm në mm
Trashësia e murit në mm
kg/lfm
Informacioni i dhënë pa garanci, përgjegjësia përjashtohet.