Llojet e çelikut

Fletë çeliku të standardizuara për dorëzim

Llojet e çelikut të fletëve tona të prodhuara në nxehtësi përputhen me DIN EN 10248-1. Sipas kërkesës, mund të furnizohen edhe me çelik DIN EN 10025 (çelikë ndërtimi), DIN EN 10155 (çelikë të qëndrueshëm ndaj motit) ose sipas udhëzimeve të tjera. Mund të furnizohen edhe çelikë më të fortë, të përshtatshëm për saldim, me një kufi minimal të prerjes deri në 460 N/mm2 sipas mënyrës së prodhimit.

Keni nevojë për këshilla rreth shtyllave tona të fletëve të çelikut apo keni pyetje në lidhje me produktet tona? Atëherë na kontaktoni sot!

llojet e çelikut të fletëve sipas din en 10248-1

 

Lloji i çelikutKufiri minimal i prerjesForca e tërheqjesZmadhimi minimal i thyerjes
MPaMPa%
S240GP24034026
S270GP27041024
S320GP32044023
S355GP35548022
S390GP39049020
S430 GP43051019

Për çelik më të fortë të fletëve S390GP dhe S430GP, ka aprovim të ndërtimit Z-30.1-17 me datë 01.02.2010.

çelik i fortë i përshtatshëm për saldim sipas mënyrës së prodhimit

Lloji i çelikutKufiri minimal i prerjesForca e tërheqjesZmadhimi minimal i thyerjes
MPaMPa%
S460H46055017

fletë çeliku sipas ASTM

Lloji i çelikutKufiri minimal i prerjesForca e tërheqjesZmadhimi minimal i thyerjes
MPaMPa%
A 32827045020
A 570 Grade 5034548521
A572 Grade 6041552018
A69034548521