Fletët e transheve

Cilësia më e lartë për sektorin e inxhinierisë civile

Gama e Hirnböck Stabau përfshin një gamë të gjerë fletët e transheve, e cila synon të bëjë zgjedhjen më të lehtë për klientët tanë, veçanërisht për klientët në sektorin e inxhinierisë civile, pasi ky sektor është subjekt i kërkesave gjithnjë e më strikte të sigurisë. Fletët e transheve, të cilat fjalë për fjalë formojnë një mur të vazhdueshëm për shkak të mbivendosjes, përdoren kryesisht në ndërtimin e kanaleve.

Përdorimi i fletët e transheve është thelbësor, veçanërisht në mbylljen e kanaleve dhe për aplikime të përkohshme në kantieret e ndërtimit. Si një element thelbësor sigurie, ata mbrojnë punëtorët brenda mbylljes së grumbullit të fletëve.

Bleni dhe merrni me qira fletët e transheve – ne presim me padurim kërkesën tuaj!

Fletët e transheve

spundbohle-produkte-kanaldielen-cr-430

CR 430 – CR 450

ProfiliGjatësiaLartësiaTrashësiaPeshaMomenti i rezistencës
Lhe
mmmmmmkg/mkg/m2cm³/m
CR 4303303439,7229,4540
CR 435330353,511,2133,9644
CR 44033035412,9639,2952
CR 45033036516,0948,7663

spundbohle-produkte-kanaldielen-kd-400

KD 400

ProfiliGjatësiaLartësiaTrashësiaPeshaMomenti i rezistencës
Lhe
mmmmmmkg/mkg/m2cm³/m
KD 400-540049518,5246,3084
KD 400-640050622,2355,5799

spundbohle-produkte-kanaldielen-kd-500

KD 500

ProfiliGjatësiaLartësiaTrashësiaPeshaMomenti i rezistencës
Lhe
mmmmmmkg/mkg/m2cm³/m
KD 500-550049522,4544,9086
KD 500-650050626,9453,88101

spundbohle-produkte-kanaldielen-kd-600

KD 600

ProfiliGjatësiaLartësiaTrashësiaPeshaMomenti i rezistencës
Lhe
mmmmmmkg/mkg/m2cm³/m
KD 600-660078637,5062,00184
KD 600-860080850,0083,00237
KD 600-960081955,5392,55263

spundbohle-produkte-kanaldielen-kd-750

KD 750

ProfiliGjatësiaLartësiaTrashësiaPeshaMomenti i rezistencës
Lhe
mmmmmmkg/mkg/m2cm³/m
KD 750-574291533,7945,54163
KD 750-674292640,9054,66194
KD 750-774293747,0363,40224
KD 750-874294853,5672,18254
KD 750-974295960,2681,21283