Profilet Z

Gjithçka për nevojat tuaja murin mbrojtës

spundbohle-produkte-z-profile

Për shkak të gjeometrisë së tyre, profilet Z kanë një peshë më të ulët se Blloqet e fletëve çelikut në formë U me të njëjtën kapacitet ngarkese dhe për këtë arsye janë më ekonomike. Profilet Z janë në dispozicion me një modul seksioni deri në mbi 5000 cm³/m. Prandaj, profilet Z janë instaluar kryesisht për sigurimin e gërmimeve me një kapacitet të lartë mbajtës. Profilet e lehta Z përdoren si panele të ndërmjetme në mbajtësin e trarëve mbështetës.

Profilet Z

Profilet standardeGjerësiaLartësiaTrashësia e pasmeTrashësia e kaluarPeshëMomenti i rezistencësMomenti i inercisë
bhtsEBDBWand
mmmmmmmmkg/mkg/mkg/m2cm3cm4
ZZ12-770770343,58,68,572,8145,694,5125221496
ZZ13-770770344,09,19,076,2152,499,0130422433
ZZ14-770770344,59,69,579,6159,2103,4135723370
ZZ17-700700420,08,58,473,3146,6104,7173536425
ZZ18-700700420,59,19,076,7153,4109,6180738001
ZZ19-700700421,09,69,580,2160,4114,6188039578
ZZ20-770700421,510,110,083,7167,4119,6195341155
ZZ24-700700459,211,311,295,8191,6136,9243755949
ZZ26-700700460,212,312,2103,0206,0147,1260159843
ZZ27-700700460,712,812,7106,4212,8152,0267661641
ZZ28-700700461,213,313,2110,1220,2157,3276463740
ZZ36-700700499,215,111,2118,7237,4169,6359689753
ZZ38-700700500,216,112,2126,5253,0180,7379894984
ZZ40-700700501,217,113,2134,3268,6191,93999100219
ZZ42-700700499,218,114,0143,0286,0204,34228105543
ZZ44-700700500,219,115,0150,7301,4215,34436110942
ZZ46-700700501,220,116,0158,5317,0226,44635116159
ZZ48-700700503,222,115,0159,3318,6227,64788120467
ZZ50-700700504,223,116,0166,7333,4238,14973125358
ZZ52-700700505,224,117,0174,3348,6249,05162130403

Jeni duke kërkuar për një grumbull fletësh me një profil Z? Në Hirnböck Stabau do të gjeni atë që kërkoni – ne mbulojmë nevojat afatshkurtra dhe afatgjata me një përzgjedhje të madhe dhe cilësi të lartë. Pyesni sot!